Zaplo - Opinie

Pożyczka Zaplo.pl - Forum i opinie klientów

Poniedziałek 5 maj 2014 22:59
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Pożyczka długoterminowa przez internet Zaplo.pl

Marzy Ci się nowy telewizor? A może masz ochotę na zagraniczne wakacje? Bez względu na to, na co potrzebujesz dodatkowe środki, pożyczka w Zaplo.pl rozwiąże Twoje problemy. Czym jest Zaplo.pl? To nowa oferta grupy 4Finance Group działającej aż w 12 europejskich krajach i udzielającej korzystnych pożyczek pozabankowych. Czym zatem różni się Zaplo.pl od innych pożyczek pozabankowych? Przede wszystkim tym, że maksymalna kwota jednorazowej pożyczki w Zaplo.pl to aż 7 tysięcy złotych (pierwsza pożyczka to jednak maksymalnie 1600 złotych, kolejna pożyczka to 3500 złotych, trzecia maksymalnie 5000 złotych), które możemy spłacać w dogodnych ratach aż do roku czasu!

Z oferty Zaplo.pl może skorzystać każdy obywatel Polski, który ukończył 20 lat (ale nie przekroczył 75 lat), posiada stały dochód, a także telefon komórkowy i konto bankowe, niezbędne do weryfikacji poprawności podanych danych. Dodatkowy wymóg to niefigurowanie w rejestrach dłużników, opinie na forum internetowym potwierdzają jednak, że nie jest przeszkodą posiadanie innych kredytów, pod warunkiem że są one spłacane terminowo. Zaciągnięcie pożyczki w Zaplo.pl jest dziecinnie proste i wręcz ekspresowe – pieniądze na Twoje konto mogą trafić już w ciągu 15 minut od otrzymania decyzji, pod warunkiem że posiadasz je w tym samym banku co Zaplo.pl czyli PKO BP lub PEKAO S.A, co potwierdzają opinie osób, które już skorzystały z tej pożyczki. Aby otrzymać pożyczkę w Zaplo.pl należy zarejestrować się na stronie (konieczny jest przelew weryfikacyjny w wysokości 1 grosza na konto firmy), a następnie za pomocą prostego w obsłudze kalkulatora pożyczki wybrać interesującą nas kwotę oraz dopasować długość trwania pożyczki. Jeżeli nasze dane zostały już zweryfikowane, wniosek rozpatrywany jest natychmiast. Do złożenia wniosku niezbędny jest nam jedynie dowód osobisty, telefon komórkowy oraz konto bankowe, co znacznie przyspiesza i ułatwia całą procedurę. Po wypłacie środków Zaplo.pl prześle nam umowę, którą należy podpisać i odesłać na adres firmy, dzięki czemu mamy wszystko czarno na białym. Jak wygląda spłata pożyczki w Zaplo.pl? Równie prosto jak jej zaciągnięcie – co miesiąc należy przelać ratę na konto Zaplo.pl i gotowe! Każdą pożyczkę w Zaplo.pl możemy spłacić wcześniej, albo jeżeli jest to niezbędne przedłużyć jej spłatę o miesiąc czasu, uiszczając odpowiednią opłatę przedłużeniową. Należy jednak pamiętać, że taka opcja jest dla nas dostępna maksymalnie sześć razy, potem naliczane jest już oprocentowanie karne.

Ostatnio edytowane przez Ekspert PozyczkiOpinie; Sobota 12 sierpień 2017 19:59
Wtorek 6 maj 2014 14:56
Gość
Gość

podobne to trochę do vivus

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 7 maj 2014 11:53 | Gość | woj. lubelskie

Zaplo to super firma, złożyłam wniosek i w ciągu 30 minut mam pieniądze na koncie, mimo że w VIVUS mam nie spłaconą pożyczkę. Wystarczy być solidnym pożyczkobiorcą w terminie spłacać bądź przedłużać pożyczki i wszystko jest ok

Czwartek 8 maj 2014 12:05 | Gość

zaplo i vivus mają wspólnego właściciela, to dwa produkty tej samej firmy

Niedziela 11 maj 2014 12:31 | Gość

podobna to może ale strona internetowa

Piątek 23 maj 2014 10:15 | Gość

podobne do vivus bo zaplo to "młodzszy brat" vivus, różnica jest taka że vivus to chwilówka na 30 dni a zaplo to pożyczka nawet na 12 miesięcy a właściciel obydwu jest ten sam więc efekt podobieństwa jest jak najbardziej zamierzony

Piątek 9 maj 2014 9:34
Gość
Gość

polecam, dobra oferta

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 10 maj 2014 10:32 | Gość

dostałeś pożyczkę u nich?

Piątek 9 maj 2014 14:31
kundzia
kundzia
wrocław
Opinia negatywna

pic na wode fotomontaż.ja nie mam żadnych pożyczek a nie dostałam u nich.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 13 maj 2014 11:04 | Gość

ty nie dostałeś, ja dostałem

Piątek 27 czerwiec 2014 12:10 | Dianczes | Lublin

Może dlatego że nie masz historii kredytowej.

Niedziela 11 maj 2014 12:31
Gość
Gość

ale w zaplo trzeba mieć chyba czyste bazy, żadnych negatywnych wpisów żeby dostać pożyczkę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 maj 2015 10:28 | Gość

podobno sprawdzają bik, czy to prawda?

Niedziela 11 maj 2014 20:48
Bożena
Bożena
Starachowice
Opinia pozytywna

Ja z kolei dostałam pożyczkę dosłownie w 15 minut, łącznie z rejestracją. Jednak wcześniej brałam też ze spokrewnionym vivusem pożyczkę. Jeśli ktoś jest "czysty" w BIK,albo nie brał nigdy pożyczek w bankach to polecam.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 26 maj 2014 10:16
Marta
Marta
Brzeg
Opinia pozytywna

Witam,korzystałam już z pożyczek Vivus.pl i byłam i jestem bardzo zadowolona.Teraz wyszli klientą na przeciw i te 7000tys.na rok to też fajna oferta.Wzięłam 1600 na rok i harmonogram spłat jest bardzo przyzwoity.Kredito24 i inne tak drogie firmy dostaną po dupie na pewno.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 28 maj 2014 12:27 | Ada | Zamość

Ojej, same pozytywne opinie, jakie to miłe.... ciekawe tylko w jakim celu pytają o tak szczegółowe dane jak pesel, nr dowodu i hasło do konta,mocno zastanawiające....

Środa 28 maj 2014 15:30 | Gość

kto pyta o hasło do konta? co ty bredzisz?

Wtorek 3 czerwiec 2014 14:40
Gość
Gość

pszelałem jeden grosz i dlaczego nie otrzymałem piemioszkuw

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 15 lipiec 2014 23:22 | Beata | Zielona Góra

To prawda.Baba mi tu wydzwania jak natrętna i wypytuje o wszystko.przelałam 1 grosz i lipa a pracuje i mam stałe dochody.Grosz do grosz od setek ludzi i z tego zyją!oszustwo i nie rozumiem na jakiej zasadzie jedym przyznaja a innym nie.nie polecam.

Środa 16 lipiec 2014 11:20 | Gość

hahaha grosz do grosza i z tego żyją? :D to się uśmiałem, policz sobie ile ludzi musiałoby wpłacić ten 1 grosz żeby móc z tego wyżyć :D

Czwartek 17 lipiec 2014 23:36 | Gość

To się śmiej.Mądry pisze dla zabawy a głupi czyta bo ciekawy,Podaj swoje prawdziwe nazwisko a nie jakiś tam gość który siedzi anonimowo z dupskiem przy kompie i udaje bankowca od 100 boleści.:p.Zanim wyślesz jakieś głupkowate uśmieszki na forum puknij się w głowę porządnie to może zmądrzejesz.;)

Piątek 18 lipiec 2014 9:56 | Gość

to dobre jest :D, "pienioszkuf" nie dostał, a przecież grosz przelał, nauczcie się czytać warunki umowy, regulaminy, ale o czym ja piszę, przecież po tym wpisie widać że niektórzy dopiero uczą się czytać i pisać od podstaw

Piątek 18 lipiec 2014 18:56 | Grzesiek | Złotów

Ej ile mogę dostać w wieku 24 lat?

Środa 13 sierpień 2014 13:15
MARIA
MARIA
PLOCK
Opinia pozytywna

MI SIE PODOBA, DALI SZYBKO A SPOZNIAM SIE TEZ ZE SPLATA RATY, NIC NIE ROBIA, MAM W ZAIMO TEZ , TAM MASAKRA ZAPLO POLECAM

Skomentuj opinię

Czwartek 14 sierpień 2014 11:49
dawidow
dawidow
Opinia pozytywna

Bez problemu pieniądze w godzinkę na koncie - pierwsza pożyczka 700 złotych tyle maksymalnie dostałem !!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 16 październik 2014 18:52 | Edzia | Bydgoszcz

Ja teżoczywiście dostałam max 500 zł na 6 mies. teraz tylko mi się nie podoba bo zmienili z 6 miechów na 12 trochę oszuści ! :( ale jeśli chodzi o Zaplo jest 100 razy lepsze od Vivus-a

Niedziela 19 październik 2014 9:46 | seba | bytom

Szkoda tylko że nikt nie napisał że biorąc 3 tys. zł na 12 miesięcy spłaca się prawie 6 tys. zł. to chyba chore to za dużo nie uważacie?

Czwartek 8 styczeń 2015 14:47 | Gość

cóż-szybkie-pozabankowe,kosztuja.nikt do niczego nie zmusza a i wstepna kwote raty podają wiec bez zadnych niedomówień jest z ich strony.najpierw się kalkuluje i decyduje a potem umowę podpisuje.ogolnie fakt-spore odsetki,ale jak dla mnie rewelacyjnie szybkie tempo(o ile konto w ich dostępnych jest).Jestem pozytywnie zadowolony.koszty?nic za darmo.

Piątek 23 styczeń 2015 12:04 | masakra

co wy ludzie nie potraficie 7 stowek zaoszczedzic???

Czwartek 15 styczeń 2015 19:49
romik
romik
warszwa
Opinia negatywna

Rany boskie,te pozytywy to chyba sami sobie wystawiają,Kochani odradzam,szkoda czasu na tą padaczkę,jest tyle fajnych firm pozabankowych,to całe zaplo to jedna wielka porażka.Pierwsza pożyczka,owszem przebiegła bez bólu,przyznaję,za to druga to istny koszmar,Zaznaczam iż pierwszą spłaciłem przed terminem,0,słownie ...zero.. rozliczenia pożyczki,mimo że w umowie się ogłaszają iż rozliczają klienta,szereg pytań,jakie zadają w rubrykach,to po prostu masakra, w banku jest o połowę mniej,telefony pierdu..pierdu..z których nic nie wynika,Bedziecie nawijać z pseudo doradcami,i nic nie wskóracie,rozpatrzenie wniosku to chyba jakaś kpina,2 dni robocze to,jeśli się zmieścicie to jesteście szczęśliwcy,a na koniec,z przykrością informujemy.....itd,,,z polityki wynika,,,srutututu,Wniosek,w dupie mają klienta,są już zarobieni,najpierw vivus,teraz zaplo,odradzam stanowczo,szkoda czasu na ten syf,pozdrawiam wszystkich.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 15 styczeń 2015 23:05 | marcus | warszawa

Zgadzam się z przedmówcą,totalne dno,ciekawe jaki mają w tym cel,totalana hujnia to mało powiedziane,darujcie sobie tą masakrę a wyjdzie wam na dobre,omijać z daleka.Pozdrawiam wszystkich potrzebujących.

Piątek 8 lipiec 2016 13:04 | Basia | Kraków

Zgadzam się Zaplo , to jedno wielkie DNO ! Mnie również zamęczały ciągłe "niby " "oferty"."promocje " słane sms . Pozbyłam się ich smsów i tel SKUTECZNIE składając wniosek o pożyczkę zawyżyłam kwotę na maksa , bo żadne prośby żeby mi nic nie słali i skąd , to się u mnie wzięło nie miałam pojęcia . Za to mój sąsiad owszem ... powiedział że wolał by u prowidenta gdy mu stuknięto samochód .

Piątek 10 marzec 2017 20:51 | Gość | Poznań

To prawda oszuści. Moja pożyczka spłacona dużo przed terminem bo 20 miesięcy. I babka mnie informuje że żadnego zwrotu nie dostanę choć kilka dni wcześniej konsultant z tej firmy oznajmił że mam wpłacić całość z odsetkami a oni mi nadpłatę zwrócą. Nie polecam!

Wtorek 20 styczeń 2015 12:39
brak słów:-)
brak słów:-)
Warszawa
Opinia pozytywna

Śmieszne:-) zaplo bawi się w firmę prowident biezesz 3tys spłacasz 6tys:-) i sprawdzają bazy do tego:-p a prowident nie:-) przecież taki procent ti dłużnikom powinni dawać i sprawdzać bik itd. A nie miec wymagania co do rejestrów.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 3 luty 2015 8:18 | gość | warsawa

Więcej,zarówno vivus jak i zaplo umieszczają swoje pożyczki w BIK-u,jednymm słowem parabanki rosną w siłę i coraz śmielej sobie poczynają,niedługo każdy będzie mógł sobie grzebać w BIK-u do woli.

Wtorek 3 marzec 2015 0:05
kasia
kasia
poznan
Opinia negatywna

Święte slowa! Pierwsza pożyczka bez problemów,szybko i bez pytań.Splacona bez poślizg ów,natomiast druga to FBI .pytania,pytania,bik-i,big-i,itp.Nawet nie otrzymalam odpowiedzi czy mam pożyczkę czy nie mam.Po prostu po kilku dniach oczekiwania,na moim profilu wciąż byli napis iz mój wniosek czeka na weryfikację.Natomiast po kilku dniach zostali anulowany i ani slowa odpowiedzi.Czy to aby nie jakiś przekręt, i nie trzeba zglosic do prokuratora!? Cos tu nie gra!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 3 marzec 2015 18:58 | Gość

gdzie tu przekręt? wzięli od ciebie jakieś pieniądze i nie oddali? to prywatna firma, chce to da pożyczkę nie chce to nie da, tak to widzę

Środa 18 marzec 2015 12:15
Gość
Gość

podobno zaplo ma pożyczkę pod zastaw samochodu, czy to prawda?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 16 lipiec 2015 11:55 | Gość

nie słyszałam o takiej pożyczce w zaplo, też jestem zainteresowana

Czwartek 16 lipiec 2015 11:56 | Gość

albo w innej firmie, niech ktoś napisze gdzie można uzyskać pożyczkę pod zastaw auta, chodzi mi o pozabankową pożyczkę, pod zastaw samochodu używanego o wartości kilkunastu tysięcy, proszę o sugestie, gdzie szukać takiej pożyczki, jakie firmy mają w ofercie takie pożyczki

Niedziela 15 listopad 2015 22:12
Gość
Gość

czy jak splace raty w vivus dostane pozyczke w zaplo?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 16 listopad 2015 10:33 | Gość

a dlaczego miałbyś nie dostać, spłacisz to dostaniesz, wcześniej raczej nie bo to ta sama firma

Piątek 27 listopad 2015 18:29
Gość
Gość

czy w zaplo sprawdzaj w bik?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 30 listopad 2015 11:52 | Gość

podobno sprawdza tak jak i vivus od jakiegoś czasu to robi

Poniedziałek 28 grudzień 2015 16:33
Gość
Gość

czy zaplo to vivus

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 18 styczeń 2016 13:01 | Gość

to ta sama firma i dwie różne pożyczki na 30 dni w vivus i na kilka miesięcy w przypadku zaplo

Wtorek 29 grudzień 2015 10:42
Gość
Gość

mam poźyczkę w vivus czy dostane w zaplo?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 styczeń 2016 19:20 | Gość

nie dostaniesz bo to ta sama firma jest

Poniedziałek 18 styczeń 2016 13:01
Gość
Gość

gdzie szukać pożyczki jak zaplo i zaimo mi odmawia?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 styczeń 2016 19:21 | Gość

spróbuj hapi pożyczki

Środa 20 kwiecień 2016 22:36
bobel
bobel
bydgoszcz
Opinia negatywna

to jest LICHWA

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 20 czerwiec 2016 23:47 | katrina

Dlaczego lichwa ? inne pozyczki takie nie są ? To nie prawda i sie nie zgadzam, banki tez maja wysokie oprocentowanie a taka pozyczka bardzo czesto ratuje komus przyslowiowo zycie. jesli wiesz ze sytuacja jest ciezka ale wyjdzieszz tego i splacisz ... to mozn wziac :)

Piątek 4 sierpień 2017 0:28 | Gość

to porównaj sobie z profi credit

Reklama