Kredito24 - Opinie

Pożyczka Kredito24.pl - Forum i Opinie klientów

Środa 30 październik 2013 12:32
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Kredito24.Pl – pieniądze w zasięgu ręki

Kredito24 to platforma oferująca pożyczki w kwocie do 2tys.zl. Pieniądze możemy otrzymać już w 10 min po przesłaniu wniosku. Pieniądze są przelewane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Mamy możliwość sami wybrać kwotę, jaką chcemy pożyczyć.

Tu weźmiesz pożyczkę do 2000 zł: www.Kredito24.pl


Wszystko w rękach konsultanta

Niezadowoleni będą Ci, którzy mieli wcześniej opóźnienia w płatach Kredito24 sprawdza przy procedurze przyznawania pożyczki bazy informacji gospodarczej w tym: KRD, BIG, BIK, Infomonitor. Mamy jednak możliwość otrzymania pożyczki mimo wpisów w którymś z rejestrów. Będziemy musieli przedstawić zaświadczenie o zarobkach, aby sprawdzić czy jesteśmy wypłacali. Od ostatecznej opinii konsultanta zależy, więc czy kredyt otrzymamy czy też nie.

Wniosek

Aby otrzymać pożyczkę musimy zarejestrować się na stronie Kredito24.pl, wpisać swoje dane personalne. Poproszeni zostaniemy o serię i numer dowodu osobistego, numer telefonu oraz numer konta bankowego, do którego musimy mieć dostęp on-line. Aby otrzymać pożyczkę musimy dokonać przelewu w wysokości 0,01 zł, aby autoryzować konto, na które chcemy otrzymać pieniądze. Pieniądze możemy otrzymać już w 10 minut. Jeżeli odeślemy wydrukowany wniosek o pożyczkę pocztą, możemy otrzymać do 2tys.zł.

Przedłużenie terminu spłaty

Udogodnieniem jest możliwość przedłużenia pożyczki o 7,15 bądź 30 dni. Wystarczy wybrać opcję na koncie użytkownika PRZED terminem spłaty (przedłużenie jest możliwe tylko do dnia, kiedy zwrot pożyczki ma nastąpić). Wszelkie informacje odnośnie opłat widnieją na naszych indywidualnych kontach. Maksymalnie przedłużyć możemy termin spłaty do 30 dni. Opłaty za przedłużenie kształtują się następująco 12% kwoty pożyczki za przedłużenie na okres 7 dni, 16% kwoty pożyczki za przedłużenie na okres 15 dni oraz 32% kwoty pożyczki za przedłużenie na okres 30 dni. Kredito24 daje nam również możliwość wcześniejszej spłaty kredytu. Jest to bezpłatne. Kredito24 akceptuje jedynie pełne płatności i liczy, jako data spłaty liczy się data zaksięgowania na koncie.

Koszty

Pożyczając w Kredito24 500zł na okres 7dni spłacić będziemy musieli 581zł. Pożyczając 1tys.zł na 2 tygodnie, spłacimy 1166zł, chcąc natomiast pożyczyć 2tys.zł na 30 dni spłacimy kwotę 2587zł.

Kredito.24 nalicza spore koszty. Trzeba to przyznać, ale procedury są jasne i przejrzyste, jeżeli więc zabraknie nam kilkuset złotych na kilka dni warto zainteresować się tą ofertą. A jaka jest wasza opinia?

Ostatnio edytowane przez Ekspert PozyczkiOpinie; Poniedziałek 17 listopad 2014 23:26
Środa 30 październik 2013 17:35
Mirela
Mirela
Ostrowiec Świętokrzyski
Opinia pozytywna

Poniekąd zgadzam się z autorem tego artykułu " nalicza spore koszty. Trzeba to przyznać, ale procedury są jasne i przejrzyste, jeżeli więc zabraknie nam kilkuset złotych na kilka dni warto zainteresować się tą ofertą". I faktycznie jeśli zabrakło by mi na pilne wydatki kilka stówek na 1 lub max 5 dni to jetem skłonna podjąć ryzyko i pożyczyć tu te pieniądze. Bank pewnie by mnie po prostu olał dla np. 300 zł. Jednak jeśli chodzi o kwoty o wyższych nominałach rozkładanych na kilka miesięcy to jednak wolę tradycyjne banki.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 21 marzec 2014 11:02 | Michal33 | Poznan

firma KREDITO 24 to wielkie DNO ! nie wysyla pieniedzy na czas a potem wielkie pretensje ze nie odeslane na czas i chca procenty jak pieniadze dostalem w 3 dniu kredytu nie polecam naprawde chca rzerowac na ludziach i nabijac procenty a kontakt z nimi zerowy nie odpisuja na czas.beznadzieja

Czwartek 31 październik 2013 14:24
Gość
Gość

nie polecam, bardzo duże oprocentowanie mają, pożyczając 2 tys na miesiąc do oddania mamy ponad 2,5 tys zabójcze oprocentowanie, są wiele tańsze chwilówki przez internet od kredito24

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 6 listopad 2013 22:14 | Maciej | Zielona Góra

Nie rozumiem o co ci właściwie chodzi. Takie chwilówki zawsze mają większe koszty. Jak zwykle coś za coś. Nie można oczekiwać że dostaniemy szybką pożyczkę, bez wychodzenia z domu, i w dodatku za darmo. Jak dla mnie ta oferta jest jak najbardziej satysfakcjonująca. Nie rożni się zbytnio od propozycji konkurencji. Po prostu kolejna chwilka z prostymi zasadami.

Sobota 8 luty 2014 19:34 | Gość

dokładnie, jest mega droga, jedyny plus to to że na długi okres jest możliwe rozłożenie pożyczki, ale oprocentowanie jest gigantyczne

Sobota 14 czerwiec 2014 10:43 | Gość

na jaki długi okres? na 30 dni tylko można wziąć!

Sobota 14 grudzień 2013 19:16
Irena
Irena
Poznań
Opinia pozytywna

Kredito24 ma dobrą ofertę. Jak na firmę, która daje pożyczkę tylko na postawie zaświadczenia o zarobkach i nie sprawdza baz danych to myślę, że oprocentowanie też jest przystępne. Ważne jest żeby jak się bierze kredyt to później terminowo spłacać raty. Jak się tego nie robi to trudno gdzie kol wiek starać się o pożyczkę.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 10 styczeń 2014 13:37 | Gość

nie sprawdzają żadnych baz łącznie z KRD?

Sobota 8 luty 2014 19:32 | Gość

dobrą ofertę? pożyczka 10 000 zl na 12 miesięcy a po roku do spłaty 19 585 zl, to wg ciebie dobra oferta? nie wiem czy to nie jest drożej niż w pożyczce z dostawa do domu w providencie, dla mnie pożyczka kredito24 jest nie do przyjęcia

Sobota 8 luty 2014 19:33 | Gość

jakby mieli sprawdzać bazy to by w ogóle nie mieli klientów, przecież to jasne że taka pożyczka jak kredito24 jest właśnie dla osób ze złym bik

Piątek 1 sierpień 2014 22:05 | Gość

Ja chciałem pożyczyć 500 zl na 7 dni niestety nie dostałem jak napisali brak zdolności kredytowej wiec poszedłem do banku bo nie mialem wyjścia i dostałem od reki 45 tys. To jak to jest w u nich nie mam zdolności na 500 zl a w banku co sprawdzają co sie da dostaje 45 tys na oświadczenie cos jest nie tak z ta firma jak i kilka innymi

Wtorek 4 marzec 2014 11:17
Gość
Gość

na czym polega pożyczka kredito24 raty?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 4 marzec 2014 17:07 | Gość

pożyczka ze spłatą w ratach, nie tak jak w chwilówkach, kredito24 raty to pożyczka na maksymalnie 10 tys z maksymalnym okresem spłaty wynoszącym 12 miesięcy, a raty spłaca się co miesiąc

Piątek 23 maj 2014 10:19 | Gość

nie ma już tej pożyczki, teraz nazywa się to Zaimo.pl i maksymalnie można uzyskać nie 10 a 6 tys.

Wtorek 18 marzec 2014 20:20
Gość
Gość

brał ktoś tę pożyczkę z ratami na rok? warto?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 21 marzec 2014 20:43 | Gość

teraz pożyczka na raty nazywa się Zaimo, adres jest inny - zaimo.pl i maksymalna kwota pożyczki też jest mniejsza - 6000 zł

Wtorek 25 marzec 2014 11:12 | aaa | Poznan

WZIELEM 500ZL POZYCZKI SPLACILEM NA CZAS A ONI DO MNIE MEILA WYSLALI ZA 2 DNI ZE NIE SPLACILEM NA CZAS I 100ZL ZA NIE SPLACENIE NA CZAS CHCIALEM SIE DODZWONIC W CELU WYJASNIENIA PISALEM MEILE ZERO ODEZWU ALE SLUCHAJCIE TO !!!!! ZA 2 DNI ZNOWU MEIL ZE ZA TE NIE SPLACONE 100ZL ZNOWU DOLICZAJA PROCENTY HAHAHHAHA !!!!!!!!!!!! PRZEWROCILEM SIE NA ZIEMIE ZNOWU DZWONIE W CELU WYJASNIENIA ONI NIC !!!!! ZERO ODEZWEU RZERUJA S.... NA PROCENTACH I PALA GLUPA NIE ODPISUJA ANI NIC nie POLECAM TEJ FIRMY NIGDY W ZYCIU OSTATNI RAZ DALEM SIE NABRAC NA TAKIE COS A TEGO PROCENTU I TAK WAM NIE ZAPLACE NIE DAM SIE WYJ..... !!!!!!!!!!!

Sobota 29 marzec 2014 20:12
Adi88
Adi88
Konin
Opinia negatywna

Korzystam z chwilówek od dawna ale bardziej niedorozwiniętej firmy niż kredito24 to nie znam. Mówię to poważnie, nie dość że rejestracja wymaga dużo szczegółów to jeszcze w weekend nie mogę ukończyć rejestracji ponieważ ta ich aplikacja w przelaniu jednego grosza zwyczajnie szwankuje, loguje się swoim identyfikatorem i hasłem z Alior Bank który działa na oficjalnej stronie a na tej ich aplikacji pokazuje mi że nie właściwy identyfikator lub hasło he :/ Powysyłałem przelewy ekspresowe na ich konto podstawowe i na konto ich z alior bo nie mogę przez ta ich aplikacje potwierdzić swojej tożsamości, minęły 4 godziny i nic nadal jak by nie dokończona rejestracja a przecież zgodę na na pożyczkę dostałem na maila. Powiem tak : Najgorsza opcja na szybką gotówkę jaką do tej pory spotkałem, i na pewno już z niej nigdy nie skorzystam. Zdecydowanie NIE POLECAM !!! Jest wiele lepszych firm które wywiązują się z tego czym się reklamują ale nie będę ich wymieniał bo będziecie myśleć że jestem z konkurencji a ja tylko chce ostrzec wszystkich i upuścić w tym poście swoją irytacje związana ze współpraca z tej firmy . Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Poniedziałek 31 marzec 2014 11:51
gosc
gosc
warszawa
Opinia negatywna

UWAGA PRZY POŻYCZCE W WYSOKOŚCI 3000 ZŁ NA 12 M-CY OPŁATA PROWIZYJNA 2880ZŁ CZYLI DO ODDANIA 5880- LICHWIARZE

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 31 marzec 2014 15:10 | Gość

a gdzie znajdziesz mniej w pożyczkach pozabankowych? podaj namiary na firmę jeśli znajdziesz w co wątpię

Niedziela 24 sierpień 2014 23:08 | jogi | garwo

Dzieki juz nie skorzystam napewno a rozwazalem wziac kilka zlotowek w tej firmie pomagsja takie opinie

Sobota 28 czerwiec 2014 10:17
ana
ana
Warszawa
Opinia negatywna

Wzięłam u nich pożyczkę, byłam zaległa ale wszystko spłaciłam z kosztami, nawet tak mi łaskawie po kilku dniach odpisali w mailu, za kilka dni dowiedziałam się że przekazali moje dane do kancelarii medius. fortunę wydałam na telefonu by wyjaśnić że wszystko jest spłacone, masa maili i miało być po sprawie- to było w marcu 2014. 3 dni temu otrzymałam wezwanie z sądu jako pozwana z długiem... jakiś żart!!! dla świętego spokoju spłaciłam dodatkowe koszty 240zł, minęło 3dni i nie mam potwierdzenia że już wszystko jest uregulowane, znowu telefonu do kredito24 i kancelarii medius ale żeby ktoś odebrał, znowu maile... LUDZIE OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA, sprawę już oczywiście przekazałam do zaprzyjaźnionego prawnika, mam nadzieję że dobierze się do d

Skomentuj opinię

Wtorek 5 sierpień 2014 12:21
Michał
Michał
Poznań

Witam, korzystałem i j jestem zadowolony. Załapałem się na promocję że jak w 7 dni oddasz kasę to pożyczka Cię nic nie kosztuje. 1000zł miałem w kilka minut na koncie. Oddałem po 5 dniach i rzeczywiście oddałem 1000zł, który wcześniej pożyczyłem choć miałem małe obawy.

Skomentuj opinię

Sobota 4 październik 2014 10:42
wybierarka
wybierarka
Wrocław

Kredito24 zmienił ofertę - teraz 1-sza pożyczka jest za 0 zł. Poza tym sprawdza on BIK, mimo że ta informacja nie jest bezpośrednio napisana na ich stronie. Można pożyczyć już za 1-szym razem nawet 3000 zł, jednak lepiej starać się o niższą kwotę - mamy małe szanse na maksymalny próg już na początku współpracy z tą firmą. Jeśli chcesz się dowiedzieć jak szybko dostaniesz przelew, czy np. w weekend Twój wniosek będzie rozpatrzony, ile kosztuje tam rejestracja, zapraszam na "wybierarka - pożyczki przez internet". Szczegółowa analiza - aktualizowana 2 października. Warto być na czasie. Warto być świadomym konsumentem wybierarka - pożyczki przez internet

Skomentuj opinię

Poniedziałek 17 listopad 2014 23:26
Grzesiek
Grzesiek
Kołobrzeg

co można zrobić jeśli ma się konto w eurobanku i nie można dokończyć procesu rejestracji?

Skomentuj opinię

Reklama