Extra Portfel - Opinie

ExtraPortfel.pl - Forum i opinie klientów

Środa 22 lipiec 2015 15:10
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Nowa pożyczka chwilówka ExtraPortfel.pl

Rynek internetowych pożyczek pozabankowych w Polsce wzbogacił się ostatnio o kolejną firmę: Extra Portfel. Marka ta należy do spółki Creamfinance, z ramienia której działają już takie platformy pożyczkowe jak Retino.pl czy Lendon.pl. Extra Portfel zaczyna swoją przygodę od mocnego uderzenia, a mianowicie oferuje pierwszą darmową pożyczkę na 45 dni, sięgającą nawet do 1400 zł. Jedyne co trzeba zrobić, aby nie ponieść żadnych dodatkowych kosztów z taką chwilówką, to spłacić ją w terminie. Z kolei maksymalna kwota na jaką można się zadłużyć u tego pożyczkodawcy wynosi 3500 zł i podobnie maksymalny termin spłaty takiej chwilówki wynosi 1.5 miesiąca. Rzecz jasna w przypadku problemów z terminowym uregulowaniem zobowiązania można dokonać jego przedłużenia na 10, 20, 30 lub 45 dni, jednak usługa taka wiąże się z dodatkowymi opłatami, które są uzależnione od wysokości pożyczki oraz okresu prolongaty. Maksymalnie, przy przedłużeniu o 45 dni pożyczki w kwocie 3500 zł, będzie należało zapłacić dodatkowe 1101 zł, tak więc zdecydowanie opóźnienia nie są wskazane. Jednakże Extra Portfel podejmuje działania, aby zminimalizować ryzyko niesolidnych dłużników, przede wszystkim sprawdzając swoich klientów w bazach takich jak BIK, Związek Banków Polskich, BIG InfoMonitor, ERIF oraz KRD. Posiadając negatywny wpis w którymś z tych rejestrów, będzie bardzo ciężko o pozytywną weryfikację wniosku pożyczkowego. Opinie na temat firmy są w większości korzystne, za największy plus oczywiście uchodzi darmowa pożyczka dla nowych klientów.

Sam proces ubiegania się o chwilówkę jest standardowy, najpierw wypełnia się przez Internet wniosek podając podstawowe dane osobowe, a następnie dokonuje przelewu weryfikującego i czeka na ostateczną decyzję. Jeśli posiada się konto w jednym z banków obsługujących także Extra Portfel, to pieniądze wpłyną na rachunek nawet w przeciągu kilkunastu minut, w innym wypadku maksymalnie czeka się dwa dni robocze.

Napisz nową opinię

Sobota 24 wrzesień 2016 11:09
Krzysztof
Krzysztof
warmia
Opinia pozytywna

ja wziąłem pożyczke w extraportfel 800 zł , koszt dzienny w ciągu 45 dni wynosił 17 zł z groszami ;) wiec byłem w stanie spłacic ta pożyczke . Samą firmę bardzo polecam . Wygodna forma złożenia wniosku , pożyczka bez odsetek , oraz dogodna forma spłaty ;)polecam

Skomentuj opinię

Środa 26 październik 2016 16:35
mmich
prześwietlił/a:
mmich
Bydgoszcz

Extraportfel.pl to sprawdzona marka na rynku szybkich pożyczek online. Platforma Extraportfel.pl w swojej ofercie posiada pożyczki od 100 do 5000 zł na okres do 45 dni. Szybka decyzja, minimum formalności i błyskawiczny przelew.

Pomagamy kiedy:

- Pojawią się niespodziewane wydatki – zepsuta pralka, awaria samochodu - Piętrzą się liczne rachunki, a twój budżet się nie spina - Twoje kobiece oko wypatrzyło coś wyjątkowego - I wiele innych sytuacji…

Szybka decyzja w kilka minut! Pieniądze na Twoim koncie nawet w 15 minut!

Złóż wniosek poniżej: http://mateusz1992.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=1088&idDistributor=42984

Skomentuj opinię

Czwartek 27 październik 2016 13:04
Justyna
Justyna
warmia

owszem kwota pożyczki jest do 5000 zł na 45 dni ale nie dla nowych klientów z tego co mi sie tak wydaje ( no chyba ze mi sie zle wydaje , choc na ich stronie internetowej rowniez jest napisane , kwota pierwszej pozyczki wynosi do 2000 zł , więc raczej się nie myle ;) ) a samą firme oceniam bardzo pozytywnie . szybka pozyczka , faktycznie bez zbędnych formalności , pieniądze szybko na koncie lądują ,ze tak powiem ;)ja jeszcze korzsytałam z refinansowania , dzieki ktoremu nie placilam odsetek i mialam wiecej czasu na splate

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 8 listopad 2016 20:05 | Mateusz

extraportfel uważam za bardzo dobrą firme pożyczkową , taka pozabankową .dla mnie wazne to ,ze są po prostu uczciwi . ogromnym plusem jest forma zaciagnięcia pożyczki , czyli wysłanie wniosku online . bardzo szybka decyzja . Ja brałem na nagła potrzebną rzecz do domu . z banku nie mogłem już wziać więc wziąłem tutaj , spłaciłem w terminie 45 dni bez odsetek ;)

Poniedziałek 14 listopad 2016 22:58
Umik
Umik

słyszałam że mają długi okres spłaty - to jest na prawdę na rękę no i daje możliwość spokojnej spłaty!

Skomentuj opinię

Środa 14 grudzień 2016 12:09
Dżessika
Dżessika
warszawa
Opinia pozytywna

no 45 dni to jest długi okres spłaty ;) wiekszośc firm pożyczkowych ma po 30 dni ;) dlatgo tym extraportfel jest lepszy ;) poza tym dla pierwszych klientów ma bardzo atrakcyjna kwotę pierwszej pozyczki ;)

Skomentuj opinię

Czwartek 22 grudzień 2016 15:21
grzegorz
grzegorz
Elbląg
Opinia pozytywna

Pożyczyłem 150 zł na okres 45 dni w extraportfel ;) tylko tyle potrzebowałem ;) bez żadnych problemów pozyczkę otrzymałem . I co wazne ,ze bardzo szybko ;)

Skomentuj opinię

Środa 28 grudzień 2016 19:14
Bralka
Bralka

no wlasnie widziałam ofertę Extraportfela i jestem w sumie zaskoczona. nie wiedziałam ze mogą byc tak długie okresy spłaty - a to jest bardzo wygodne i fajne!

Skomentuj opinię

Sobota 14 styczeń 2017 17:58
Samantha
Samantha
Wola
Opinia pozytywna

Firma , którą mi poleciła moja przyjaciółka . czasami jest ,zę mimo dobrej pracy nie dostanie się pożyczki w banku , czasami na brak historii kredytowej , albo mimo spłaconego zadłuzenia nie chcą udzielać i tak pożyczki . Korzystałam z extraportfel , pożyczając 2000 zł na 45 dni . Oddałam wszystko po tych 45 dniach . Takze ja nie miałam zadnych problemów , a nawet gdybym miala to pewnie by było jeszcze refinansowanie , wiec nie byłoby i tak powodu do obaw ;)

Skomentuj opinię

Wtorek 24 styczeń 2017 9:49
Julla
Julla
Kraków

no własnie słyszałam o Extraportfelu całkiem sporo dobrych rzeczy. myślę że wart - w szczególności że jest taki dogodny okres spłaty!

Skomentuj opinię

Niedziela 29 styczeń 2017 10:32
solniczka62
solniczka62
chełm
Opinia pozytywna

Korzystałam z extraportfel przed świętami . Fajnie bo dostałam pożyczke na 300 zł na okres 45dni ;) wczesniej niesttey nie byłam w stanie odkładac pieniędzy , a potem po te 6 zł z groszami przez 45 dni dałam juz rade ;0 i takim sposobem wszytsko oddalam ;)

Skomentuj opinię

Wtorek 31 styczeń 2017 22:45
Emma
Emma
Opinia pozytywna

Firma pożyczkowa godna polecenia. Są tuaj przedstawione jasne warunki umowy , bez jakichs ukrytych kruczków . jasne zasady spłaty . Poza tym wiele jest wytłumaczone na stronie extraportfelu

Skomentuj opinię

Wtorek 7 luty 2017 14:21
Olek9222
prześwietlił/a:
Olek9222
Katowice

Witam Masz problem w uzyskaniu pożyczki lub kredytu? Twoim problemem jest zły Bik i zła przeszłość kredytowa? Mamy na to sposób przyjdź do nas jeśli masz samochód i jesteś jego jedynym właścicielem. Możesz uzyskać kredyt do 60 % wartości samochodu. 100 % przyznawalność bez względu na bazy BIK, Krd, Komornik i inne. Mój tel 668 810 547 proszę o pozostawienie numeru telefonu oddzwonię

Skomentuj opinię

Sobota 18 luty 2017 9:34
OneMoment
OneMoment
Opinia pozytywna

extraportfel jako firme pożyczkową oceniam bardzo pozytywnie . weryfikacja szybko postepuje ,po czym zostaje się poniformowanym smsem . zawsze można tez skontaktować się z infolinia , panie konsultanti bardzo pomocne. co do umowy , to jasne warunki umowy .

Skomentuj opinię

Poniedziałek 27 luty 2017 6:49
Doriska
Doriska

Fakt jest to jednak z lepszych pożyczek - szybko i rzetelnie. a przede wszystkim super jest ten długi termin spłaty! polecam!

Skomentuj opinię

Wtorek 28 luty 2017 17:02
tamara
tamara
Opinia pozytywna

Pozyczka w extraportfel była dla mnie deską ratunku kiedy zepsuła mi się pralka ;) Bardzo polecam firme , bo wg mnie jest jak najbadziej uczciwa ;)

Skomentuj opinię

Poniedziałek 13 marzec 2017 18:44
Sopik
Sopik

z tego co wiem to extraportfel ma całkiem fajny okres spłaty - dosyć wydłużony w porównaniu do innych tego typu firm, nie? 45 dni czy się mylę?

Skomentuj opinię

Niedziela 26 marzec 2017 11:47
Amarylis
Amarylis

tak maja 45 dni! i uważam że to bardzo dogodny czas! chyba żadna inna firma nie ma tak długiego okresu płatności

Skomentuj opinię

Wtorek 28 marzec 2017 22:55
Bonda
Bonda

no walsnei widziałam ich ofertę i chyba się skuszę, w szczególności przed świętami...45 dni spłaty to w sam raz opcja!

Skomentuj opinię

Czwartek 30 marzec 2017 21:20
Golden Age
Golden Age
Opinia pozytywna

No ja tez własnie będe przed świetami pożyczać , dokładniej 200 zł na 45 dni ;) dla mnie w sam raz ;)

Skomentuj opinię

Piątek 14 kwiecień 2017 13:06
Stasia
Stasia
Opinia pozytywna

grunt to pożyczać rozsądnie ;) ja pozyczyłam 250 zł na okres 45 dni . Weryfikacja bardzo szybka , zresztą przelew również . warunki umowy jasne i zrozumiałe ;)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 21 kwiecień 2017 22:36 | Sorrin

no i to jest moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie!

Reklama