Extra Portfel - Opinie

ExtraPortfel.pl - Forum i opinie klientów

Środa 22 lipiec 2015 15:10
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Nowa pożyczka chwilówka ExtraPortfel.pl

Rynek internetowych pożyczek pozabankowych w Polsce wzbogacił się ostatnio o kolejną firmę: Extra Portfel. Marka ta należy do spółki Creamfinance, z ramienia której działają już takie platformy pożyczkowe jak Retino.pl czy Lendon.pl. Extra Portfel zaczyna swoją przygodę od mocnego uderzenia, a mianowicie oferuje pierwszą darmową pożyczkę na 45 dni, sięgającą nawet do 1400 zł. Jedyne co trzeba zrobić, aby nie ponieść żadnych dodatkowych kosztów z taką chwilówką, to spłacić ją w terminie. Z kolei maksymalna kwota na jaką można się zadłużyć u tego pożyczkodawcy wynosi 3500 zł i podobnie maksymalny termin spłaty takiej chwilówki wynosi 1.5 miesiąca. Rzecz jasna w przypadku problemów z terminowym uregulowaniem zobowiązania można dokonać jego przedłużenia na 10, 20, 30 lub 45 dni, jednak usługa taka wiąże się z dodatkowymi opłatami, które są uzależnione od wysokości pożyczki oraz okresu prolongaty. Maksymalnie, przy przedłużeniu o 45 dni pożyczki w kwocie 3500 zł, będzie należało zapłacić dodatkowe 1101 zł, tak więc zdecydowanie opóźnienia nie są wskazane. Jednakże Extra Portfel podejmuje działania, aby zminimalizować ryzyko niesolidnych dłużników, przede wszystkim sprawdzając swoich klientów w bazach takich jak BIK, Związek Banków Polskich, BIG InfoMonitor, ERIF oraz KRD. Posiadając negatywny wpis w którymś z tych rejestrów, będzie bardzo ciężko o pozytywną weryfikację wniosku pożyczkowego. Opinie na temat firmy są w większości korzystne, za największy plus oczywiście uchodzi darmowa pożyczka dla nowych klientów.

Sam proces ubiegania się o chwilówkę jest standardowy, najpierw wypełnia się przez Internet wniosek podając podstawowe dane osobowe, a następnie dokonuje przelewu weryfikującego i czeka na ostateczną decyzję. Jeśli posiada się konto w jednym z banków obsługujących także Extra Portfel, to pieniądze wpłyną na rachunek nawet w przeciągu kilkunastu minut, w innym wypadku maksymalnie czeka się dwa dni robocze.

Ostatnio edytowane przez Ekspert PozyczkiOpinie; Wtorek 12 grudzień 2017 17:00
Poniedziałek 21 grudzień 2015 14:52
Gość
Gość

jak długo czeka się na weryfikację w extra portfel?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 25 lipiec 2016 13:17 | Gość

ja nie czekałem dostałem błyskawicznie

Środa 20 styczeń 2016 19:30
Gość
Gość

jakie bazy sprawdza extraportfel?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 28 styczeń 2016 12:45 | Relax

Hej . Jakie bazy sprawdza extraportfel ? hmm tzn masz na myśli te wszytski BIK itd ? bo to o to chodzi i czy nie jesteś zadłużony . A ile się czeka ? normalnie czeka się moze czeka się z godzinke po tych wszytskich formalnościach . Wszytsko zalezy od tgo w jakim banku masz konto . Co do samego extraportfel to polecam , w porządku firma . teraz ma oferte ,zę pożyczają 1500zł na 45 dni

Poniedziałek 8 luty 2016 15:27
Phil
Phil
Opinia pozytywna

Przecież pisze jakie bazy sprawdzają i moim zdaniem bardzo dobrze . Jak pozyczasz to oddawaj .Ja pożyczałem u nich 500 zł i tyle im dokładnie oddałem, i mała poprawka dla tych którzy tu pisali mały wstep , pierwsza pożyczka jest do 1500 zł a nie 1400 zł na 45 dni ;)A samą firme pozyczke oceniam bardzo dobrze ;)

Skomentuj opinię

Poniedziałek 29 luty 2016 18:07
palackultury
palackultury
Opinia pozytywna

ja brałam poprzez extraportfel pozyczkę i byłam bardzo zadowolona , zgadzam się co do powyższego postu , przejrzyste warunki umowy, gotówka szybko zostaje przelana na nasze konto. Ja pożyczałam 1500 zł na 45 dni . 

Skomentuj opinię

Poniedziałek 7 marzec 2016 11:37
Sandra
Sandra
Opinia pozytywna

Witam , zgadzam się z powyższą opinią . Extraportfel uważam za bardzo dobrą i uczciwą firmę pożyczkową . Wiem , ponieważ sama pożyczałam . Przede wszystkim wygoda , bo wszystkie formalności załatwia się bez wychodzenia z domu , przez internet . No i bardzo fajną rzeczą jest to ,ze pierwsza pożyczka jest bez dodatkowych kosztów czyli za 0 zł do 1500 zł . Ogromną zaletą jest również wydłużony okres spłaty . W innych firmach pożyczkowych jest 30 dni a tutaj 45 ;)

Skomentuj opinię

Piątek 18 marzec 2016 19:05
Jasmine
Jasmine
Opinia pozytywna

teraz pierwsza pożyczka jest do 2000 tysięcy złotych na 45 dni za 0 zł . Nie wiem gdzie wgl jest w tej chwili taka oferta .. chyba nigdzie ;) poza tym jeżeli np okaże się ,ze nie jesteśmy wziąć i spłacić w terminie pozyczki , jest możliwość tzw pożyczki refinansującej , czyli zwracamy się do firmy , która współpracuje z extraportfel , wpłacamy jej pewna kwote pieniędzy za to ,ze spłaci nam dług i dzięki temu nie rosną nam odsetki , a okres spłaty mamy przedłużony .

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 23 marzec 2016 20:22 | ronia

Ja brałam u nich pożyczkę i moge powiedzieć ,ze bardzo uczciwa firma . Przejrzyste warunki umowy , bardzo atrakcyjna oferta . chociażby ze względu na dość długi okres spłaty bo to jest aż 45 dni . jak ja jeszcze pożyczyłam to było 1500 zł na 45. i potem oddałam w terminie . teraz widze ,ze jest już 2000 zł na 45 dni;) coraz lepiej i lepiej ;) moim zdaniem najlepsza oferta ;)

Środa 11 maj 2016 7:45
Judytka
Judytka
wa-wa
Opinia pozytywna

A ja u nich pozyczałam akurat 2000 zł na 45 dni bez odsetek całkowicie, ponieważ na gwałt potrzebowałam pieniędzy na nowe meble , a wiedziałam ,ze w nastęonym miesiącu , będę miała jeszcze raz taką wypłatę , więc miałam jak oddać . poza tym słyszałam tez o tej pożyczce refinansująej jakbym tak faktycznie nie mogła spłacić wszystkiego wterminie ale . dałam rade na szczęście . A panie konsultantki ? przemiłe;)

Skomentuj opinię

Środa 18 maj 2016 14:15
Georgia
Georgia
Warszawa
Opinia pozytywna

ogromnym atutem takiej firmy pożyczkowej jest mozliwośc złozenia wniosku bez wychodzenia z domu .pozyczka udzielana jest ogólnie na 45 dni tak jak tutaj piszą inni . Ja akurat pozyczyłam 1500 zł na 45 dni . Tydzien temu oddałam pieniądze ;) takze jest w porządku .

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 24 maj 2016 17:52 | Marek | Wrocław

rzeczywiście w extraportfel bardzo szybko otrzymuje się pożyczkę - nie ma dużo formalnosci, prosta i przjrzysta strona internetowa dodatkowo pomaga szybko złożyć wniosek. Wydaje mi się, że takich firm jak ta nie ma - pierwsza pozyczka za darmo, dodatkowo długi okres spłaty bo aż 45 dni... dopiero dwa razy mnie ratowali ale jak narazie się nie zawiodłem więc nie szukam dalej

Czwartek 26 maj 2016 11:55
Milencia
prześwietlił/a:
Milencia
Ursynów

miałam z różnymi firmami pozyczkowymi doczynienia i stwierdzam ,ze extraportfel wypada najlepiej. pierwszy ogromny plus to ,ze pozyczka jest online , konsultanci bardzo mili , wszytsko wyjasnia jesli się czegoś nie rozumie , warunki umowy przejrzyste i bardzo atrakcyjne oferty

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 28 maj 2016 20:57 | Agnieszka | Wrocław

A jakich firm nie polecasz? Bo ja jak narazie jeszcze nigdzie nie brałam chwilówek ale zastanawiam się nad jakąś pożyczką - za miesiąc mam wesele i wypadło jeszcze kilka dodatkowych wydatków no i trochę kasy braknie. zastanawiam się własnie nad lendonem bo pierwszą pożyczkę dają za darmo a więc ani nie stracę nic tylko wręcz zyskam

Wtorek 31 maj 2016 11:43
Gość
Gość
Opinia pozytywna

polecam, bez ściemy, pożyczka szybko na koncie!

Skomentuj opinię

Czwartek 9 czerwiec 2016 11:06
koszyczek
koszyczek
Warszawa
Opinia pozytywna

hmm a Agnieszka ile pieniędzy Ci braknie ? w extraportfel masz pierwszą pożyczkę do 2000 zł i masz ja na 45 dni bez odsetek . poza tym jeżeli masz wesele ,to mozesz np tysiąc oddać z prezentów- czyli pieniędzy weselnych a drugie tysiąc po prostu uzbierać ;) powiadom oczywiście męża o wszystkim . Jeszcze co do samej pożyczki , to jest bardzo szybko na koncie ;)

Skomentuj opinię

Wtorek 28 czerwiec 2016 16:40
Izza
Izza

no w Extraportfelu dają całkiem spore pożyczki, z tego co wiem to całkiem spore w porównaniu do innych chwilówek. jak brać to tam - więm że bez problemu można u nich dostać.

Skomentuj opinię

Sobota 16 lipiec 2016 8:47
Maaja
Maaja
Kraków
Opinia pozytywna

Fakt, w Extraportfelu można bez problemu dostać pożyczkę. Wygodne to jest, a to że wszystko on line można załatwić dodatkowo działa na plus. Ja brałam raz i pierwsza pożyczka jest nieoprocentowana!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 25 lipiec 2016 13:12 | Gość

a czy trzeba mieć pracę?

Piątek 29 lipiec 2016 14:55
magda
magda
wadowice
Opinia pozytywna

Mnie przekonał dłuższy czas spłaty. 45 dni to całkiem rozsądna opcja

Skomentuj opinię

Poniedziałek 15 sierpień 2016 14:26
Kinga
Kinga
wrocław
Opinia pozytywna

a czy trzeba mieć pracę ? no wiesz , raczej tak , a wręcz na pewno , nikt nie udzieli Ci pożyczki jeśli nie ma jakiegoś zabezpieczenia , bez pracy stajesz sie dla pożyczkodawcy po prostu niewiarygodny ,bo w jaki sposób oddasz pieniądze?Sam extraportfel jest bardzo w porządku z wieloma na prawde przystępnymi opcjami takimi jak własnie pożyczka do 2000 na 45 dni bez odsetek plus gdyby się noga powinęła to jest refinansowanie .

Skomentuj opinię

Wtorek 16 sierpień 2016 18:46
Maciek
Maciek
Krk
Opinia pozytywna

Ja jestem zadowolony. Fajnie że okres spłaty 45 dnia zawsze to większa elastyczność. I możliwość wzięcia całkiem sporej pożyczki już za pierwszym razem

Skomentuj opinię

Czwartek 25 sierpień 2016 16:17
stressed out
stressed out
miechowice
Opinia pozytywna

korzystał z extraportfel . wniosek szybko sie składa , odpowiedź szybko sie otrzymuje , pieniadze również są szybko na koncie . Ja pozyczyłem 2000 zł na 45 dni . korzystałemz refinansowania takze okres splaty mi sie wydluzyl , odsetki nie urosły , w sumie udalo mi sie wszytsko splacic i jestem bez dlugów ;)

Skomentuj opinię

Środa 31 sierpień 2016 10:14
Berty
prześwietlił/a:
Berty
Warszawa
Opinia pozytywna

Fajnie, że dają pożyczkę aż na 45 dni! Pierwszy raz u nich brałem, więc nie było żadnych kosztów. Bardzo mnie to ucieszyło :D Firma solidna, zasady przejrzyste. Każdemu w potrzebie polecam!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 12 wrzesień 2016 14:37
Maniek
Maniek
kraków
Opinia pozytywna

u mnie tak wyszło ,ze ja niesttey nie dostane pozyczki w bankiu więc sytuacja mnie zmusiła do tego by skorzystac z pożyczki pozabankowej . Jak mam byc szczery to się tak troche obawiałem . Na szczęście bezpodstawnie ;) dostałem 2000 zł na 45 dni bez odsetek ;) warto było ;) oddałem w terminie wszytsko ;)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 22 październik 2016 19:59 | Manna

noo 45 dni to super długo i wygodnie. Widać Extraportfel realnie podchodzi do rzeczywistości i spłat! moim zdaniem super!

Reklama