Euroloan - Opinie

Euroloan Consumer Finance - Pożyczka. Forum i opinie klientów.

Wtorek 7 styczeń 2014 14:06
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Szybka pożyczka w Euroloan

Euroloan Consumer Finance to firma zajmująca się udzielaniem pożyczek od niedawna również w Polsce. Ma udzielać pożyczek na niewielkie kwoty. Euroloan Ekspres posiada w swojej ofercie pożyczkę błyskawiczną. Pożyczki te maja być udzielane klientom, którzy znajdą się w nagłej potrzebie. Ma udzielać bezpiecznych pożyczek. Korzystanie z serwisu ma być całkowicie bezpłatne. A jak jest w rzeczywistości? Sprawdźmy.

Program do obsługi konta online

W Euroloan pożyczyć możemy od 50 zł do 2000 zł. Nie zostajemy związani deklarowaną kwotą pożyczki, możemy ją dowolnie zmieniać. Mamy możliwość ustalenia indywidualnego planu spłacania pożyczki. Otrzymamy program do obsługi konta online. Pożyczka ma być szybka, oznacza to, że pieniądze powinniśmy otrzymać w ciągu jednego dnia roboczego od wysłania formularza i zgłoszeniu chęci otrzymania pożyczki. Aby otrzymać pożyczkę należy otworzyć rachunek w Euroloan. W tym celu należy na stronie internetowej euroloan.pl wejść w zakładkę „weź pożyczkę”, wybrać rodzaj pożyczki w zależności od tego czy chcemy otworzyć limit, wziąć pożyczkę na cele konsumpcyjne czy pożyczkę ekspresową, następnie wypełniamy formularz. Tradycyjnie już przy chwilówce przelać musimy w celu zatwierdzenia konta 1 zł. na końcu otrzymamy informacje informacji o poprawnej identyfikacji i tym samym otwarciu konta.

Warunki

Aby otrzymać pożyczkę w Euroloan należy mieć ukończone 18 lat. Nie można mieć wpisów w BIK-u, BIG-u oraz trzeba posiadać własne bankowe konto osobiste. Euroloan Ekspres zapewnia, że nie będzie badać naszej zdolności kredytowej. Ma to przyspieszyć proces udzielania pożyczki. Jeśli jednak zechcemy, aby nasza zdolność kredytowa była zbadana możemy liczyć na preferencyjne warunki przy kredytowaniu. Obniżymy w ten sposób koszty związane z pożyczką i będziemy mogli uzyskać jak najwyższy limit na rachunku. Sprawdzany zostanie nam BIK. Aby otrzymać pożyczkę powinniśmy wyrazić zgodę na sprawdzenie w Biurze Informacji Kredytowej. Wówczas Euroloan sprawdzi czy jesteśmy wiarygodnymi płatnikami.

Limit na rachunku

Każdy klient otrzyma limit na rachunku. Ustalony on zostaje dla każdego klienta indywidualnie po tym jak zbadana zostanie nasza zdolność kredytowa. Określona zostanie wówczas maksymalna kwota pożyczki, jaką możemy otrzymać. Euroloan Ekspres wydaje w ten sposób opinie o nas, jako o klientach. Zasłania się tym, iż dba o to by nie narażać nas na ryzyko zbytniego obciążenia finansowego. Proponowana formą poprawienia swojej zdolności kredytowej i wiarygodności w oczach instytucji jest terminowe spłacanie pożyczek.

Terminy spłaty

Euroloan Ekspres ustala nam raz w miesiącu termin spłaty zadłużenia. Jest możliwość zmiany takiego terminu i wybór odpowiedniejszego. Jednak ostrzegamy, że za każdą zmianą terminu kryją się konkretne opłaty. Pamiętać należy również, że dzień spłaty należy zmienić minimum 15 dni przed ustalonym wczesnej dniem spłaty. W przeciwnym razie będzie to niemożliwe. Uzasadniane jest to przyczynami technicznymi. Tym, że rachunek został wydrukowany i wysłany.

Możliwość wcześniejszej spłaty

Euroloan daje nam również możliwość wcześniejszej spłaty należności. Jeżeli nie mieliśmy poprzednio zaległości pieniądze zostaną naliczone na poczet kolejnej raty. Jest to nieodpłatne i nieoprocentowane dodatkowo.

Możliwość przedłużenia terminu spłaty. Własny limit na rachunku. Euroloan pokazuje rozwiązania jak na polskie realia dość nowatorskie. Czy one się sprawdza. Okaże się już niebawem. Tymczasem czekamy na wasze opinie.

Ostatnio edytowane przez Ekspert PozyczkiOpinie; Poniedziałek 13 październik 2014 4:16
Sobota 11 styczeń 2014 12:50
Gość
Gość

oferta wydaje się być dobra dla kogoś kto dostał odmowę w banku, sprawdzał ktoś jak oferta euroloan ma się do tych znanych pożyczek jak np provident, bocian, optima, takto finanse? Jak z oprocentowaniem gdzie mają taniej i gdzie nie patrzą na bazy?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 18 luty 2014 20:29 | gość

Dzis zleciłam wypłacenie 1500 w Euroloan...., zobaczymy jak to będzie i kiedy wypłacą... co do Takto finanse mają napprawdę dobra ofertę i szybko....... ja po przesłaniu odpowiednich dokumentów mailam miałam na drugi dzięn pozytywna odpowiedx i wypłata 5000 zł na nastepny..... POLECAM

Czwartek 13 marzec 2014 20:40 | Gość

W Euroloan dostałam limit przelałam złotówke,a pieniezy na koncie nie mam czy ktos wie co dalej

Niedziela 12 styczeń 2014 12:39
Gość
Gość

o co chodzi z tym limitem na koncie euroloan? to oni zakładają konta osobiste?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 13 styczeń 2014 11:44 | Gość

nie, euroloan to nie bank, choć sam pomysł limitu na rachunku trochę to przypomina, euroloan po zbadaniu twojej zdolności kredytowej, jeśli na to się zgodzisz określi wielkość limitu pożyczki jaką mogą ci przyznać, ty dostaniesz dostęp do wewnętrznego konta w euroloan z którego będziesz mógł sobie przelewać pieniądze w ramach przyznanego limitu euroloan na własne konto bankowe w dowolnym banku

Poniedziałek 13 styczeń 2014 11:59 | Gość

a co to za różnica czy oni mi przeleją na konto czy ja sam będę się logował na ich stronie i zlecał sobie przelew na cały przyznany limit, to jedno i to samo a w zasadzie jeszcze dodatkowy punkt do spełnienia dla mnie, wg mnie to tani chwyt marketingowy ze strony euroloan, nie widzę tu jakiegoś bonusu dla mnie z tego tytułu, a za przelew na moje własne konto z tego limitu nie ma przypadkiem dodatkowych opłat? bo może to tylko po to żeby ściągnąc z nas dodatkowe pieniądze?

Poniedziałek 13 styczeń 2014 12:56 | Gość

za przelew to chyba nie, ale za wszystko inne to mają opłaty, utrzymanie konta euroloan miesięcznie kosztuje 60zł!!!

Poniedziałek 13 styczeń 2014 23:22
Gość
Gość

a takie podstawowe pytanie mam, czy euroloan sprawdza w bik?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 14 styczeń 2014 11:26 | Gość

wątpię

Środa 15 styczeń 2014 20:04 | Gość

a dlaczego miałby nie sprawdzać, sprawdza jak wszyscy

Niedziela 19 styczeń 2014 10:08 | Gość

jacy wszyscy? bik sprawdzją wszystkie ale banki, a euroloan bankiem nie jest

Niedziela 9 luty 2014 12:37 | Gość

nawet jak sprawdza to negatywna historia nie jest przeszkodą w uzyskaniu pożyczki, takie pożyczki jak euroloan są właśnie dla tych klientów którym bank odmówił ze względu na zły bik, w euroloan przyjmę każdego z otwartymi ramionami, no może poza jakimiś skrajnymi przypadkami, ale tak jak napisałem zły bik nie przekreśla jednoznacznie szansy na pożyczkę euroloan

Piątek 23 maj 2014 10:17 | Gość

nie sprawdza bik

Wtorek 14 styczeń 2014 11:28
Gość
Gość

a jakie są koszty takiej pożyczki w euroloan? dlaczego nie ma żadnego przykładu symulacji ile będzie do spłaty i w jakim terminie, żadnych konkretnych informacji nie mogę znaleźć, żadnego kalkulatora jak u innych nic zupełnie, tylko o kosztach dodatkowych coś piszecie, mnie interesuje konkretnie ile dadzą pożyczki i ile będę musiała oddać po określonym czasie!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 9 luty 2014 11:04 | Luiza | Gdynia

Mam pożyczkę w eurolan,na bik przymykają oko...limit otrzymałam 1200 zł,muszę spłacić 2400 ale nie odrazu.Kwota minimalna którą muszę splacać co miesiąc to 564,ale mogę po pierwszej wpłacie tą kwotę zmienić na mniejszą ale nie za darmo,kosztuje to 20zł.

Niedziela 9 luty 2014 12:35 | Gość

na ile czasu masz tę pożyczkę rozłożoną na 2400 ?

Środa 19 luty 2014 18:44
Gość
Gość

pożyczka ekspresowa pożyczka szybka o co tu chodzi czym one mają się różnić?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 24 luty 2014 11:42 | Gość

nie widzę różnic to musi być to samo

Wtorek 4 marzec 2014 11:24 | Gość

różnica jest w wymaganiach do spełnienia i w limicie pożyczki

Piątek 7 marzec 2014 11:12
Gość
Gość

takie to wszystko nieczytelne jakieś, jaki w tym cel, nie można wprost jakoś

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 marzec 2014 17:22
Gość
Gość

czy te ich konto to tak jak w banku działa?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 9 kwiecień 2014 15:43 | Gość

nie

Poniedziałek 17 marzec 2014 14:59
Gość
Gość

euroloan jest dobre bo nie trzeba spłacić pożyczki w miesiąc tylko można rozłożyć na raty

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 marzec 2014 12:45
Gość
Gość

jak mam przelać pieniądze z euroloan na konto bankowe? nie mogę tego znaleźć

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 31 marzec 2014 17:43 | Gość

jest w panelu klienta

Piątek 4 kwiecień 2014 23:01
Frontan
Frontan

Ma ktoś link do panelu klienta bo nie mogę znaleźc ?

Skomentuj opinię

Piątek 18 kwiecień 2014 9:25
Janusz
Janusz
Trójmiasto
Opinia negatywna

Omijajcie szerokim łukiem tę lichwiarską firmę.Koszta obsługi konta są ogromne.Nikt nie dostanie 2000 limitu bo stwierdzą że nie masz zdolności kredytowej.Ja zarabiam 2500 a przyznali mi 200 zł limitu.Po miesiącu musiałbym oddać ok.400!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 13 październik 2014 4:16 | edw49 | Dzierżoniów

Święta prawda,pożyczyłem 200zł spłaciłem już 440 i to jeszcze nie koniec.Ludzie zastanówcie się dwa razy zanim skorzystacie z usług tej lichwiarskiej firmy

Poniedziałek 5 maj 2014 9:22
Gość
Gość

wysokie opłaty za wszystko!!!

Skomentuj opinię

Wtorek 13 maj 2014 11:04
Gość
Gość

ile się czeka na decyzję?

Skomentuj opinię

Sobota 14 czerwiec 2014 10:42
Gość
Gość

wysokie opłaty okołopożyczkowe

Skomentuj opinię

Piątek 20 czerwiec 2014 11:02
sylwester
sylwester
stargard

Otrzymałeś pozytywną decyzję kredytową do 1200 PLN. Twoja pożyczka zostanie wypłacona po sprawdzeniu Twojej historii kredytowej – wyślemy Ci SMS, po udanej weryfikacji.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 20 czerwiec 2014 15:39 | Gość

?

Reklama