Confronter - Opinie

Pożyczka Confronter.pl - Forum i opinie klientów

Poniedziałek 13 lipiec 2015 13:34
Ekspert PozyczkiOpinie
prześwietlił/a:
Ekspert PozyczkiOpinie
Wrocław

Confronter - oferty kredytów i szybkich pożyczek

Z roku na rok powstaje coraz więcej firm świadczących wszelkiego rodzaju usługi finansowe i zorientowanie się w różnych ofertach i wybranie tej najkorzystniejszej może zabrać całkiem sporo czasu. Serwisy typu Confronter po części rozwiązują ten problem, gdyż są one swoistym agregatem firm finansowych i mogą pomóc w szybkim znalezieniu najbardziej optymalnego rozwiązania. Confronter skupia się głównie na wszelkiego rodzaju kredytach (kredyt gotówkowy, hipoteczny, firmowy oraz samochodowy), ale znaleźć można także wykaz przedsiębiorstw udzielających chwilówek. Na jakiej zasadzie działa ten serwis? Otóż najpierw należy wybrać interesujący klienta rodzaj kredytu, a następnie określić pożądaną kwotę oraz termin spłaty. W ten sposób zostanie wyświetlona lista firm spełniających nasze oczekiwania i ich powierzchowny opis. Natomiast w przypadku chwilówek możliwości Confrontera są bardziej ograniczone i sprowadzają się jedynie do wyświetlenia firm, za pośrednictwem których można uzyskać pożyczkę w wysokości 500 zł na 30 dni. Dodatkowo podane są RRSO i wysokość prowizji, jednak w niektórych przypadkach dane te są nieaktualne.
Confronter świadczy również usługi oddłużające, które przeprowadzane są przez właściciela serwisu - eMediator.pl. Klienci mogą liczyć na dokładną analizę ich wniosków oraz półroczne doradztwo, jednak koszt takich usług ustalany jest indywidualnie, na stronie nie znajdziemy żadnego cennika. W Internecie nie natkniemy się na opinie odnośnie do tego serwisu, gdyż jest to zwykły pośrednik-porównywarka, a nie firma rzeczywiście udzielająca chwilówek. Pewnym jej minusem jest na pewno fakt, iż przedstawia oferty jedynie tych pożyczkodawców, którzy sami się do Confrontera zgłoszą, tak więc oferty wszystkich firm nie są tam wyświetlone.

Ostatnio edytowane przez Ekspert PozyczkiOpinie; Poniedziałek 30 październik 2017 8:24
Wtorek 3 listopad 2015 20:27
Gość
Gość

to jest pośrednictwo pożyczek chwilówek i kredytów bankowych, oni sami nie udzielają

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 12 październik 2017 9:25 | angie

Nie udzielają, ale pomagają otrzymać, również osobom zadłużonym :)

Wtorek 17 październik 2017 10:40 | grzesiek

racja, mnie pomogli polecam

Poniedziałek 23 październik 2017 8:06 | artur

pomagają otrzymać pożyczkę, obsługa na bardzo wysokim poziomie

Poniedziałek 23 październik 2017 8:13 | artur

naprawdę polecam serdecznie, jestem zaskoczony i zadowolony

Sobota 7 listopad 2015 22:07
Gość
Gość

czy Confronter sprawdza bik?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 12 listopad 2015 14:42 | Gość

confronter na pewno nie bo to pośrednik, ale firmy albo banki do których prześle twój wniosek juz tak, nie wszystkie ale większość już sprawdza

Poniedziałek 16 listopad 2015 10:36 | Gość

dokładnie, posypie się fala zapytań do baz

Poniedziałek 30 listopad 2015 12:04 | Gość

czyli pośrednicy sprawdzą większość baz!

Czwartek 12 październik 2017 9:27 | angie

Confronter nie sprawdza baz, większość pożyczkodawców niestety tak. Ale firma pomaga znaleźć taką ofertę, żeby nie było problemu z otrzymaniem pieniędzy nawet jak mamy niezbyt dobry BIK.

Wtorek 17 październik 2017 10:42 | grzegorz

dokladnie confronter nie sprawdza. jest to posrednik ale oplaca sie wyprobowac ich oferte, bo dobieraja ci oferte na podstawie twoich wymagan i mozliwosci i negocjuja najlepsze warunki. wiec naprawde spoko

Poniedziałek 23 październik 2017 8:09 | artur

Confronter nie sprawdza biku, ponieważ jest porównywarką finansową. Może pomóc Ci otrzymać pożyczkę i wynegocjować dla Ciebie najlepsze warunki. Ogólnie firma, w której pomoże Ci otrzymać pożyczkę niestety ten BIK sprawdzi - taki jest fakt. Wniosek taki że pożyczki ze zlym BIKIem to chyba tylko u prywatnych. W każdym razie usługi firmy polecam, dobra obsługa, profesjonalna. Pomocni bardzo

Środa 11 październik 2017 11:09
Acia
Acia
Opinia pozytywna

Mam trudną sytuację finansową, zależało mi na pożyczce i dopiero Confronter pomógł mi znaleźć taką ofertę, gdzie nie robili mi problemów. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 12 październik 2017 9:28 | angie

tak, potwierdzam, miałam taką samą sytuację :) pomogli mi znaleźć pożyczkodawcę, który dał mi pożyczkę nie patrząc na niezbyt dobry bik :)

Środa 18 październik 2017 7:48 | Gość

Również otrzymałem pomocną dłoń od firmy

Poniedziałek 23 październik 2017 8:12 | artur

ja też jestem naprawdę zadowolony!!

Czwartek 12 październik 2017 9:24
angie
angie
świdnica
Opinia pozytywna

polecam :) na stronie znajdują się różne oferty pożyczek, które można porównać samodzielnie, oferty są aktualne i przedstawione naprawdę szczegółowo. Dla dociekliwych znajdują się tam również rankingi z jeszcze bardziej dokładnymi informacjami. Pomocy w wyborze oferty udzielają konsultanci (osobiście obsłużyła mnie bardzo miła pani). Pieniądze otrzymałam, na takich warunkach jak mi zależało, jak najbardziej polecam i pozdrawiam.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 17 październik 2017 10:44 | grzesiek

dokladnie mam takie same doswiadczenia z ta firma jak najbardziej ok

Środa 18 październik 2017 7:47 | Gość

zgadzam sie firma w porzadku obsluga na poziomie

Wtorek 17 październik 2017 10:43
grzesiek
grzesiek
Opinia pozytywna

Polecam, mozna samodzielnie wybrac sobie oferte sposrod tych na stronie lub tez zamowic telefon od konsultanta, ktory pomaga wybrac oferte zgodna do naszych mozliwosci i wymagan, negocjuje tez najlepsze warunki tej oferty.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 18 październik 2017 7:47 | Gość

mam takie same doświadczenia super

Środa 18 październik 2017 7:46
Gość
Gość
Opinia pozytywna

firma i usługi jak najbardziej ok

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 23 październik 2017 8:11 | artur

człowieku więcej niż ok!! super polecam

Poniedziałek 23 październik 2017 8:11
artur
artur
Opinia pozytywna

Bardzo serdecznie polecam usługi firmy Confronter. Rzadko kiedy jakaś firma zrobi na mnie takie dobre wrażenie żeby pisać opinie ale w tym przypadku tak było!! Naprawdę pomocni i naprawdę mi pomogli. Pozdrawiam przedstawicieli firmy!!

Skomentuj opinię

Środa 25 październik 2017 10:23
Karina
Karina
Opinia pozytywna

Confronter jest to firma która zajmuje się porównywaniem ofert finansowych. Na stronie internetowej możemy znaleźć porównywarki ofert. Poza tym firma pośredniczy w otrzymaniu ofert, które ma na stronie. Można porozmawiać z pracownikiem firmy, który pomoże znaleźć i potem otrzymać ofertę. Według mnie warto spróbować. Co ciekawe ofert mają na stronie bardzo dużo, nie tylko pożyczki. Ja np szukałam kredytu MdM, kompletnie się na tym nie znając, i doradzili.

Skomentuj opinię

Piątek 27 październik 2017 7:47
Teresa
Teresa
Opinia pozytywna

Confronter porównał dla mnie oferty pożyczkowe i zaoferowano mi takie, które były zgodne z moimi oczekiwaniami. Za pośrednictwem pani mogłam złożyć wniosek o pożyczkę w firmie, która zaproponowała najlepsze warunki, dodatkowo dzięki negocjacjom obniżono prowizję. Polecam i pozdrawiam, Teresa z Bytomia.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 30 październik 2017 8:24
Anka
Anka
Opinia pozytywna

Confronter porównuje oferty finansowe, jest porównywarką, co może trochę odstraszać. Osobiście jednak miałam bardzo dobre doświadczenia z usługami firmy Confronter. Podeszli do sprawy profesjonalnie i po ludzku. Polecam usługi tej firmy.

Skomentuj opinię

Reklama